Установени са момичетата, били и тормозили ученичка от Раднево. Както TrafficNews

...
Установени са момичетата, били и тормозили ученичка от Раднево. Както TrafficNews
Коментари Харесай

Установиха побойничките от Раднево! Училището чака проверка на МВР, за да вземе мерки

Установени са момичетата, били и тормозили ученичка от Раднево. Както TrafficNews писа, през вчерашния ден в обществените мрежи бе публикуван клип на скандалната обстановка, който за малко време провокира необятен публичен отзив.
Прочетете още
 

Ден по-късно кметът на радневското село Знаменосец Иван Славов заяви, че измъчваното момиче е ученичка в СУ „ Гео Милев “. По думите му жертвата живее единствено с майка си, била деветокласничка и от няколко дни спряла да посещава учебно заведение. Това било обвързвано с претърпяния тормоз, поради който изпитва боязън.

Припомняме, че в мнения под клипа осведомени твърдяха, че за казусът на насилия е известено учебното управление. Последното обаче не подхванало ограничения, защото той не се е развил в учебния двор.

По телефона шефът на учебното заведение Иван Боев изясни, че казусът е от началото на декември. В него взели участие 5-6 девойки от девети и осми клас, като повода за издевателството над детето била нейна закана да заяви на класната ръководителка, че девойките пушат трева. Видеото пък било снимано от момиче със специфични потребности, което го е популяризирало в мрежата.

„ Сигналът е бил подаден в локалното районно управление (на МВР) „ Полиция “, разпоредена е била инспекция с присъединяване на специалисти от отдела за протекция на детето. Очаквам инспекцията да завърши, с цел да вземем отношение и ние. За страдание родителите стават прекомерно дейни, когато нещата прекипят, а преди този момент нехаят за държанието на децата си! “, разяснява шефът Боев пред „ Телеграф “. Той отхвърля тормозът над детето да е бил на етническа основа.

  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР